Nieuws

Geslaagde lokale samenwerking Octant en Albert Heijn Ackershof 

Drukbezochte kerstsupermarkt voor medewerkers Octant 

Het was maandag 17 december een drukte van belang in Albert Heijn Ackershof. Medewerkers van Octant ontvingen van hun bestuur een eindejaarsbedankje in de vorm van een AH cadeaukaart waarmee ze kerstinkopen konden doen. De voedselbank Delft was ook aanwezig en zamelde producten in. 

Octant en Albert Heijn Ackershof zijn de samenwerking aangegaan en hebben voor alle medewerkers van Octant de kerstsupermarkt avond georganiseerd. 

Albert Heijn was speciaal voor Octant medewerkers ingericht met een grootse proeverij, zodat iedereen ter plaatse inspiratie op kon doen voor de kerst.  Ook aan de kinderen was gedacht; zij konden zich vermaken aan een grote knutseltafel. De voedselbank Delft, uitdeelpunt Pijnacker was op uitnodiging van Octant aanwezig om spullen in te zamelen. 

Kerstsupermarkt Octant
Prinsenhof is een Octantschool

SBO Prinsenhof

Octantschool Prinsenhof is een christelijke school voor speciaal basisonderwijs. We verzorgen speciaal onderwijs voor kinderen in Pijnacker en heeft een regiofunctie. Op onze school komt ieder kind in een veilige leeromgeving tot zijn of haar recht. Het enthousiaste team helpt kinderen om uitdagingen aan te durven gaan. Zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen en na hun basisschooltijd optimaal voorbereid zijn op hun toekomst.
 

Bijzondere kijk op onderwijs

In vele opzichten werken we op Octantschool Prinsenhof op dezelfde wijze als op een reguliere basisschool. De leerlingen werken in groepen, ze krijgen les volgens dezelfde lesmethodes en we werken toe naar dezelfde doelen. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen én van onszelf. Die verwachtingen maken we graag waar.
 

Toch is Prinsenhof niet in alle opzichten gelijk aan een reguliere basisschool. Een school voor speciaal basisonderwijs richt alle voorzieningen in op haar leerlingen. Daarnaast hebben we op Prinsenhof een bijzondere kijk op het onderwijs. We hebben bijvoorbeeld specialisten die de kinderen begeleiden. Denk aan de intern begeleider, de logopedist of de kinderfysiotherapeut. Onze leerlingen volgen onderwijs op maat. Onderwijs dat bij hen past en waarmee zij vooruit kunnen.

Meer informatie over Octantschool Prinsenhof

Prinsenhof is een Octantschool