Nieuws

Octant Academie is online

17-04-2020 | 12:51

Nieuw: Octant Academie is online

In deze coronatijd ook weer eens goed nieuws, want de Octant Academie heeft een eigen webpagina! De afgelopen maanden is hard gewerkt om het aanbod van de Octant Academie duidelijk zichtbaar in beeld te brengen, met als resultaat: www.octant.nl/academie. Hier vind je alle informatie over de verschillende professionaliseringsactiviteiten en schrijf je je bovendien eenvoudig in voor een training, workshop of masterclass.

In de Octant Academie kunnen medewerkers bijleren over verschillende onderwerpen, zoals bijvoorbeeld sociale vaardigheid en vakdidactiek. Training en nascholing van onze medewerkers vinden wij namelijk essentieel voor het bieden van kwalitatief en vernieuwend onderwijs.

De Octant Academie maakt zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige kwaliteiten van medewerkers voor het professionaliseringsaanbod. Naast theorie hecht de Academie grote waarde aan het begeleiden van leerkrachten en het toepassen van de aangeboden stof in de praktijk. Het aanbod is op maat samengesteld voor zowel startende, basis- en vakbekwame leerkrachten als kwaliteitsondersteuners en onderwijs ondersteunend personeel.