Werken bij Octant

Welkom bij Octant, waar we altijd op zoek zijn naar gepassioneerde leerkrachten! Ben je een leerkracht en op zoek naar een nieuwe uitdaging in het basisonderwijs? Droom je van een carrière in het onderwijs of wil je na een tijdelijke onderbreking terugkeren? Zelfs als je uit een andere sector komt, bieden wij jou mogelijkheden. Ontdek onze vacaturepagina en vind de perfecte kans voor jou!

 

Werken bij Octant

Als nieuwe leerkracht krijg je bij ons de ruimte om je te focussen op de kerntaak: het geven van inspirerend onderwijs. Het eerste jaar ben je vrijgesteld van extra taken en bieden wij jou intensieve begeleiding om je te helpen jezelf optimaal te ontwikkelen. Daarnaast is ons onderwijs gericht op wetenschap & technologie en bereiden we onze leerlingen voor op een toekomst. Word onderdeel van ons team en maak een verschil in het onderwijs van morgen.

Onze opleidingstrajecten

Onze eigen Octant Academie biedt iedereen de mogelijkheid om door te groeien in het basisschool onderwijs. We hebben programma’s voorafgestudeerde leerkrachten, zij-instromers of herintreders. Met ons leer-werktraject via Talentum Haagland kun je snel voor de klas staan, zonder fulltime terug naar de schoolbanken te hoeven.

Lees meer over de opleidingstrajecten

Start jouw carrière bij Octant

Bij ons is er ruimte voor (afgestudeerde) leerkrachten, studenten, zij-instromers en herintreders. We bieden maatwerktrajecten zodat je je op basis van jouw kennisbehoefte kunt ontwikkelen tot leerkracht. Bij Octant krijg je alle ruimte om te groeien en het beste uit jezelf te halen.  

Lees meer

Verhalen van collega's

Onze enthousiaste medewerkers delen graag hun verhalen. Hierin vertellen zij open over hun ervaringen bij Octant.

Lees de verhalen