Nieuws

Octantschool Triangel haalt geld op voor Mommaluv

24-01-2020 | 14:52

Octantschool Triangel in Delfgauw helpt moeders in ontwikkelingslanden. Het team van Triangel voerde met kerst de musical @DESTAL op voor leerlingen, ouders en belangstellenden. Daarvoor vroegen zij een vrijwillige bijdrage voor MommaLuv. Afgelopen week werd bekend gemaakt wat er met de opbrengst gedaan is.

Mommaluv

MommaLuv zet zich in voor moeders in ontwikkelingslanden. En helpt door middel van een kraampakket hun baby een goede start te geven. Een toepasselijk doel zo vond het team van Triangel. Want het kerstverhaal gaat immers over de geboorte van een kindje. Nog altijd worden kinderen geboren in moeilijke situaties.

Hoge opbrengst

Triangel haalde met de kerstmusical maar liefst €600,- op! Oprichtster Mandy Ladan van Mommaluv heeft afgelopen week aan Triangel laten weten welke mama’s en baby’s een steuntje in de rug kregen, dankzij de opbrengst van de kerstmusical.  Daarvan konden vijf mama’s in de wijk Nima in de hoofdstad van Ghana: Accra, worden verblijd met een MommaLuv pakket. Van de rest van de gift worden materialen voor seminars gekocht over family planning en borstvoeding, zodat binnenkort alle mama’s die een pakket krijgen ook een seminar kunnen volgen.