Start jouw carrière bij Octant

Werken bij Octant!

In het eerste jaar als nieuwe leerkracht bij Octant, zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt richten op het lesgeven. Je bent namelijk vrijgesteld van extra taken, zoals bijvoorbeeld het organiseren van evenementen op school. Bovendien bieden we intensieve begeleiding aan, met een inwerkplan en een inwerkmaatje om jouw optimale ontwikkeling te waarborgen. En dat is nog niet alles! Bij Octant kun je gedurende je hele loopbaan blijven groeien dankzij de Octant Academie, onze eigen huisacademie. Daarom bieden wij vacatures voor verschillende doelgroepen.

Start als leerkracht bij Octant!

Als afgestudeerde leerkracht heb je de kans om te werken bij Octant, een lerende school die gelooft in continue groei en ontwikkeling. Met een stimulerende en innovatieve omgeving biedt Octant jou als leerkracht de ruimte om je professioneel te ontplooien en je lesgeefvaardigheden verder te versterken.

Als onderdeel van ons team krijg je de mogelijkheid om samen te werken met gepassioneerde collega's en te profiteren van een inspirerend netwerk van lerende professionals.

Maak de sprong naar het onderwijs als zij-instromer!

Ontdek de mogelijkheden bij Octant om jouw MBO4-, HBO- of WO-diploma in te zetten in het onderwijs. Ervaar diverse zij-instroom mogelijkheden voor geïnteresseerden met pedagogische en/of didactische ervaring, betaald of als vrijwilliger bij bijvoorbeeld een sportvereniging. Wij werken samen met de Hogeschool Inholland voor het zij-instroom traject.

Ontdek nieuwe mogelijkheden als herintreder in het onderwijs!

Voor herintreders die graag weer les willen geven, bieden wij bij Octant uitgebreide begeleiding en ondersteuning. Ervaar zelf het moderne onderwijs door een paar dagen mee te lopen in de klas. Daarnaast bieden wij bijscholingscursussen aan om jouw vaardigheden bij te werken en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in onze eigen Octant Academie.

Bij Octant kan ik me focussen op hetgeen waarvoor ik leerkracht ben geworden: de omgang met de leerlingen en helpen om ze te ontwikkelen
Juf Karin
Leerkracht Groep 7-8

Opleidingstrajecten

Bij Octant horen we dagelijks verschillende motivaties van mensen die het onderwijs in willen gaan. Vaak komt dit voort uit passie voor het vak en de leerlingen, en wij vinden het geweldig om te zien dat deze passie kan leiden tot een carrière in het onderwijs. We geloven dat het voor veel mensen mogelijk is om deze stapte maken.

Daarom bieden we werk-leertrajecten aan die zijn afgestemd op jouw huidige situatie en opleidingsniveau. Zo hoef je niet per se fulltime de schoolbanken in, maar kun je snel voor de klas staan.

In samenwerking met Talentum Haagland, bieden we jou graag een traject op maat aan om de prachtige wereld van het basisonderwijs te betreden.

Werken bij Octant?

Ben jij enthousiast geworden en benieuwd naar mogelijkheden die bij jou passen? Bekijk dan hier onze vacatures of neem contact op via info@octant.nl voor meer informatie.