Nieuws

Octant werkt met Schoolkassa

03-11-2020 | 10:03

Sinds kort werkt Octant met Parnassys Schoolkassa; een betaalsysteem dat ouders in staat stelt heel eenvoudig met iDeal te betalen voor bijvoorbeeld de vrijwillige ouderbijdrage, overblijfbijdrage of schoolreisjes. Het grote voordeel voor ouders zit ’m in het betaalgemak. Met slechts enkele klikken is de rekening voldaan. Voor de scholen scheelt het een enorme administratie en papierwerk.

De proefperiode is inmiddels voorbij en met succes. Nienke van Octant Kindcentrum Regenboog somt wat voordelen op: “Kort lijntje - geen brieven/mails die kwijt kunnen raken bij ouders
Betaalgemak - ouders kunnen direct overmaken, op het juiste rekeningnummer
en hoeven dus niet zelf allerlei dingen op te starten/in te voeren
Tijdswinst - inzichtelijk, herinneringen, updates e.d.
Uitgebreid - betalen in termijnen, instellen betalingstermijn, herinnering, donatie“.

Lisette van Fontein is ook enthousiast: “Sinds dit jaar werken wij met Schoolkassa om de vrijwillige ouderbijdrage en de vrijwillige overblijfbijdrage te innen van de ouders/verzorgers van onze basisschool. We merken dat het voor ouders een hele makkelijke manier van betalen is. Door het aanklikken van een betaallink, kunnen ouders de bijdrage overmaken. Wij verwachten daarom dat er meer ouders de bijdrage overmaken. Voor school scheelt het veel administratie en papierwerk. We zijn erg tevreden met Schoolkassa!”
Een ouder van Fontein dacht er hetzelfde over: “Onlangs hebben wij het verzoek gekregen om de vrijwillige bijdrage voor dit schooljaar te voldoen. Dit jaar kregen we voor het eerst de mogelijkheid om deze betaling via de 'Schoolkassa' functionaliteit van Parro te voldoen. Deze functionaliteit heb ik als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Middels een linkje in Parro heb ik de betaling snel en gemakkelijk kunnen voldoen voor alle drie mijn kinderen. Bovendien kreeg ik direct een bevestiging dat mijn betaling was geslaagd.”

Inmiddels wordt Schoolkassa op alle Octantscholen in gebruik genomen. Heeft u hier vragen over, stel ze dan aan de school van uw kind.
 

Schoolkassa