Nieuws

Vacatures bij Octant

04-06-2021 | 12:22

Wij zijn op zoek naar collega's! Of je nu een ervaren leerkracht bent of net je pabo diploma binnen hebt, we komen graag met jou in contact. Werken bij Octant heeft veel voordelen. Om er een paar op te noemen:

  • Jij wordt gezien! Dat is mogelijk omdat we een middelgrote organisatie zijn.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Onze huisacademie, de "Octant Academie" heeft een mooi aanbod voor jou voor training en bijscholing.
  • Je krijgt op elke Octantschool een goede introductie aangeboden en ben je een startende leraar, dan ontvang je daarnaast een gedegen inductieprogramma.

Elke Octantschool heeft unieke en kenmerkende eigenschappen. Op Schatkaart werken we bijvoorbeeld met gepersonaliseerd onderwijs volgens Kunskapsskolan en op Ackerweide werken we volgens OGO (Ontwikkelings Gericht Onderwijs). Ook hebben we een school voor speciaal basisonderwijs (sbo Prinsenhof) binnen onze onderwijsorganisatie. Keuze genoeg om bij ons aan de slag te gaan.

Benieuwd welke vacatures er op dit moment zijn? Kijk dan op: www.octant.nl/vacatures voor het overzicht. Je ziet dan ook hoe je meteen kunt reageren.

werken bij Octant