Nieuws

Brief aan alle ouders/verzorgers van onze leerlingen

16-11-2020 | 11:56

Aan alle ouders/verzorgers van onze leerlingen,

We staan aan het begin van een feestperiode. Onze leerlingen kijken er naar uit om samen het Sinterklaasfeest te vieren. En verderop in december ook het Kerstfeest.

Het zal dit jaar alleen allemaal wat anders gaan verlopen dan dat u van ons gewend bent. Door Covid-19 kunnen we u als ouder of verzorger minder bij de feesten betrekken dan we eigenlijk zouden willen. Zo zal Sinterklaas op het schoolplein niet groots worden verwelkomd en kerstactiviteiten, die in het verleden met ouders plaatsvonden, gaan dit jaar helaas niet door.
Juist de verbinding met u als ouder of verzorger vinden we van groot belang. U laat ons geregeld weten dat u de ‘normale’ verbinding met de school, met de groep van uw kind, met de meester of de juf soms mist. Gelukkig zie ik onze scholen initiatieven bedenken om toch dat contact, wat we zo belangrijk vinden, met u te onderhouden. Mocht u hiervoor nog andere suggesties hebben? We houden ons van harte aanbevolen!
Tot slot wil ik u hartelijk danken voor uw begrip en medewerking in de afgelopen periode. De tweede ‘corona-golf’ is ook aan onze scholen niet onopgemerkt voorbijgegaan. Schooldagen verliepen soms anders dan uw kind gewend was. Het coronavirus brengt voor ons allen beperkingen met zich mee. 
Met de afname van het aantal besmettingen en wellicht een toekomstig werkend vaccin tekenen zich gelukkig steeds meer lichtpuntjes af. Lichtpuntjes die we in deze laatste periode van het jaar goed kunnen gebruiken.
Ik wens u namens de Octantscholen fijne feestdagen toe.

Reinoud de Vries,
directeur-bestuurder